Maria del Mar Bonet inaugura el festival NEC

El NEC aixeca avui divendres el teló amb l’actuació de la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet. La cantautora presentarà les cançons del seu nou treball musical “Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba”, un disc gravat al Teatre Micalet de València, fruit dels recitals que hi van fer els mesos de setembre i octubre del 2020, en plena pandèmia, amb el guitarrista Borja Penalba, amb qui col·labora des del 2014.

De fet el disc és una producció de tots dos, que aquesta nit comptarà a més amb el suport del percussionista Antoni Sánchez.

Farem cançons del disc nou, el que vam fer en temps de pandèmia al Micalet de València. És un disc molt poètic, on hi ha molta poesia, i també farem algunes coses noves del Joan Fuster, alguns poemes seus que hem estrenat fa poc.

Amb un bagatge de més de 50 anys en els escenaris, Bonet cantarà la poesia de Llull, Pòrcel, Vicent Andrés Esteller i Joan Fuster. El record dels cantautors Toti Soler i Ovidi Montllor, també hi serà present.

Comencem amb Ramon Llull, seguim amb Bartomeu Rosselló-Pòrcel, poetes catalans i valencians, Vicent Andrés Esteller, Joan Fuster.., hi molt de països catalans. Poesia mallorquina, del País Valencià, de Catalunya, de músics amics nostres. Hi haurà un homenatge a l’Ovidi, al Toti Soler.., tot el recital és molt poètic.

El concert que aquest vespre oferirà Maria del Mar Bonet al Far, començarà a les 22.00h. L’espai però, i per qui hi vulgui pujar a sopar, estarà obert a partir de les 19.30h. El servei de restauració anirà a càrrec de Concepte Artesà de la Cuina. Una de les novetats d’aquesta edició és que els divendres, abans i després de l’actuació, hi haurà ambientació amb el discjòquei Josep-T Deejay.

L’ajuntament posa a disposició de qui ho vulgui transport gratuït a través del Carrilet, que a les 20.30, 21.00 i 21.30h, sortirà des de l’Oficina de Turisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *