Alumnes de l’Escola Pia visiten el Youth Mobile Festival

És una de les iniciatives del Mobile World Congress adreçat a joves i educadors. Se celebra en paral·lel i també dins el recinte de la Farga de l’Hospitalet. A través de tallers i activitats pràctiques es busca fomentar l’estudi de la ciència i la tecnologia, el disseny i les matemàtiques. Un grup d’alumnes 4rt d’ESO de l’Escola Pia s’hi ha desplaçat aquest matí.

Quim Marès, professor de Tecnologia del centre, ha explicat quins són els espais que més han sorprès als alumnes calellencs.

“Ens han presentat alguns estudis fets amb animals sobre neuroreceptors, hi ha altres zones de programació on han tingut contacte amb robots, l’estand del CosmoCaixa o el de Ferran Adrià, sobre temes de nutrició”

El YOMO és també un espai ideat perquè els joves coneguin nous camins per a la seva formació futura.

“Aquestes excursions que fem perquè puguin veure ‘in-situ’ els camps que s’obren davant seu, i potser els interessarà de cara al futur”

Aquest és el segon any que l’Escola Pia de Calella visiten el YOMO. Se celebrarà fins el divendres 2 de març i les inscripcions es poden fer en línia.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Quim Marès, professor de Tecnologia de l’Escola Pia de Calella.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *