Els serveis municipals, pendents de com evoluciona el temporal de neu

carrer nevat

La previsió meteorològica es va complicant, s’esperen fortes nevades aquesta nit arreu del país. A Calella, l’Ajuntament ja ha tirat sal aquesta matinada als accessos de Can Carreras i està pendent de de com evoluciona el temporal per prendre noves decisions. De moment, ha confirmat que s’afegirà una patrulla al dispositiu policial.

Ho ha explicat el tinent d’Alcaldia de Serveis de Ciutat i Mobilitat, Albert Torrent. A hores d’ara, però, no hi ha hagut cap afectació important a la ciutat.

“Aquesta matinada, hem estat tirant sal als accessos de Can Carreras i per les urbanitzacions d’aquí Calella també, on hi havia pendents fortes, s’ha fet llençaments de sal per evitar que es fessin plaques de gel”

Torrent ha assegurat que tenen prou quantitat de sal per aquest episodi i que es pararà més atenció al punt més alt de la ciutat, Can Carreras, tot i que no tenen previst haver-la d’utilitzar.

“Estem igualment en la fase d’alerta, tenim previsió de que estigui tota la nit nevant, per les informacions que tenim nosaltres, però sembla ser que demà al matí la cosa canviarà de seguida, la neu es convertirà en pluja, pel que ens diuen que no caldrà que tornem a tirar sal perquè no es contempla que quedi gel sinó que de seguida pujarà la cota i l’aigua desfarà la neu”

Protecció Civil ha anunciat mesures dràstiques davant el que considera un “episodi excepcional”, com la restricció per camions de més de 7,5 tones a partir de les 16:00 h a tot Catalunya. Es tracta de la primera vegada que es pren una decisió d’aquest tipus.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tinent d’Alcaldia de Serveis de Ciutat i Mobilitat, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *