Amics del Museu convida a redescobrir l’equipament cultural

Molts veïns de Calella s’hauran trobat, aquests darrers dies, amb una invitació per anar al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué i recollir un obsequi. No és cap enganyifa, sinó una campanya per promocionar i apropar l’equipament cultural que ha endegat l’associació Amics del Museu. El seu president, Lluís Barri, ha parlat a Ràdio Calella TV de la pròxima celebració de la Diada dels Amics del Museu, que tindrà lloc el 22 de novembre.

Invitació enviada a les bústies

Invitació enviada a les bústies

Obrir el Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué a la ciutadania, fer-lo pròxim i promocionar-lo. Són els objectius de l’associació Amics del Museu, i justament en aquesta direcció s’emmarca la campanya que s’ha dut a terme aquests darrers dies. Una bustiada per les cases de Calella d’invitacions per visitar l’equipament cultural. “Vam donar-ne els dies de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, i vam decidir repartir-ne també ara a través d’una bustiada. Es tracta d’una invitació perquè la gent torni a visitar el museu o, els que no hi han anat mai, que s’hi acostin”, ha explicat el president d’Amics del Museu, Lluís Barri, en una entrevista al programa Bon dia.

En la invitació s’indica que es donarà un obsequi. Barri no ha volgut desvetllar en què consisteix, perquè admet que el factor sorpresa també pot ajudar a portar més visitants. “És un objecte relacionat amb el Museu i amb Calella. És un regal bonic per a petits i grans”, s’ha limitat a dir el president d’Amics del Museu.

De dimarts a dissabte, el Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué està obert cada tarda (de 17.00h a 20.00h); diumenges i festius, només al matí (d’11.00h a 14.00h). La invitació caduca el 31 de desembre.

Mentrestant, els Amics del Museu ja esperen la celebració de la seva diada. Serà el diumenge 22 de novembre i està oberta a tothom. “Farem un vermut musical, o un músic a vermut, com es vulgui dir. Ens trobarem a partir de les 11 del matí, quan obre el Museu, recorrerem les sales i, a partir del migdia hi haurà concert al pati a càrrec del grup Ihsanlulu, que és molt conegut i té un èxit important a Calella. En acabar, convidarem als presents a un vermut”, ha avançat Barri.

Amics del Museu està integrada actualment per 270 associats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *