Calella acull diumenge la trobada d’escoles de cobla

Foto: Cobla Conrad Saló

Calella acull la trobada de cobles infantils de Catalunya, en el marc de la celebració de la Capital de la Sardana 2015. Es farà aquest diumenge a la plaça de l’Ajuntament (11.00h) i hi prendran part les escoles de cobla de tres poblacions catalanes: La Bisbal del Penedès, Palafolls i Blanes. L’objectiu és promocionar i impulsar les cobles i els joves músics estudiants de les escoles.

Les cobles de les escoles de música Conrad Saló (Bisbal d’Empordà), Palafolls i Santa Maria (Blanes) prendran part a la trobada de cobles infantils de Catalunya que es farà aquest diumenge, 15 de novembre, a la plaça de l’Ajuntament de Calella, dins els actes de celebració de la Capital de la Sardana 2015. És una iniciativa que s’organitza des de l’Obra del Ballet Popular, l’Agrupació Sardanista de Calella i la Confederació Sardanista de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i impulsar les cobles i els joves estudiants de les escoles de música. Així, tenen també l’oportunitat d’intercanviar experiències i inquietuds.

Hi haurà 2 monitors de la Confederació Sardanista de Catalunya que oferiran aprendre a ballar sardanes a tothom que s’acosti a la plaça. De la seva banda, l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella oferirà una xocolatada popular.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Santos ha dit:

    L’Escola Conrad Salo és de la Bisbal d’empordà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *