Amics del Parc Dalmau muntarà taula informativa per l’Aplec

Els membres de l’entitat han definit algunes de les accions que realitzaran en els pròxims mesos, i entre elles hi ha la d’explicar la seva activitat aprofitant el cap de setmana de de l’any de més concurrència al Parc Dalmau. Serà amb motiu de la celebració de l’Aplec de Calella, que enguany compleix el seu norantè aniversari.

“Ens hem ofert a l’Agrupació Sardanista pel que faci falta durant els dos dies de l’Aplec, on tindrem una taula per exposar la feina feta en el marc de les jornades de voluntariat, i per si podem fer nous socis i voluntaris”, ha avançat Francesc Clarà, secretari d’Amics del Parc Dalmau.

La quota de soci dels Amics del Parc Dalmau és de 12 euros anuals i amb això poden anar cobrint les despeses que els genera la tasca de recuperació de la zona verda. En aquesta mateixa línia, fan una crida per trobar establiments de Calella que s’avinguin a custodiar una guardiola on l’entitat pugui recollir donacions.

El secretaride l’entitat considera capdal la divulgació de la feina que periòdicament fan els voluntaris en base a les directrius acordades amb l’Ajuntament. “Aquí el principal problema que tenim és l’incivisme d’alguns: pels excrements d’animals, ‘botellons’ o que s’arranquen flors de forma indiscriminada. Això malmet el patrimoni de tots i que no es pot disfrutar amb la màxima plenitud”, ha lamentat Clarà.

La conscienciació ciutadana, la sensibilització mediambiental, és una de les línies de treball que desenvolupa Amics del Parc Dalmau. L’entitat però, i a través de les jornades de voluntariat, també trepitja terreny i duu a terme activitats de neteja dels pluvials i sobretot la zona forestal, que és de difícil accés per la Brigada Municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *