IM garanteix la mobilitat en el circuit de la prova si hi ha cap emergència

Foto: Alfred Lieury

Els organitzadors de l’Ironman Barcelona no han rebut cap queixa formal des d’Arenys de Munt després que alguns veïns hagin expressat el seu malestar pel tancament dels accessos a la urbanització La Creueta per al trànsit rodat.

Ahir recollíem les declaracions de l’alcalde, Joan Rabasseda, en què es planteja no donar més permís perquè passi l’Ironman Barcelona pel seu municipi. Els principals arguments de l’alcalde són, d’una banda, que no es tracta d’una prova nova, i de l’altra, que genera inconvenients per als veïns de la zona que veuen restringida la seva mobilitat durant el temps que dura el triatló internacional.

Els responsables de l’empresa organitzadora de l’IM Barcelona, que han declinat fer declaracions públiques, reconeixen que reben queixes similars de veïns d’altres poblacions per on passa la prova, queixes que s’incrementen els dies previs i posteriors a la disputa del triatló internacional. Sigui com sigui, asseguren no haver rebut cap queixa formal des del consistori i que el circuit de la prova es consensua amb tots els municipis i amb Trànsit que dona el vist-i-plau final. Es fan diferents reunions de coordinació en què hi són presents alcaldes, regidors de l’àrea de Seguretat i Mobilitat i amb els responsables policials. A més, des del Centre de Comandament de la prova es garanteix que si es produeix cap situació d’emergència per als veïns, la mobilitat està garantida.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *