Amics del Parc Dalmau reacciona a la nova barana de fusta de l’àrea infantil

La nova barana de fusta que protegeix l’accés a l’àrea de jocs infantils del Parc Dalmau no acaba de convèncer a l’associació que hi realitza tasques de voluntariat ambiental. Creu que s’hagués hagut de reforçar-hi la seguretat col·locant més barres metàl·liques per empetitir les obertures, però no una nova instal·lació de fusta perquè trenca amb l’estètica original del conjunt de l’espai.

El president d’Amics del Parc Dalmau, Francesc Clarà, lamenta que la nova barana no concordi amb els criteris estètics del disseny de l’arquitecte Jeroni Martorell. Opina que des de l’Ajuntament s’hauria hagut d’acabar de fer l’esforç econòmic col·locant-hi elements metàl·lics, tot i valorar la intervenció que s’hi ha fet.

A efectes pràctics, la barana està molt bé però haguessim sortit guanyant fent l’esforç de posar-hi una metàl·lica perquè s’adiria amb l’estètica i la línia general que hi ha al Parc Dalmau, segons el disseny de Jeroni Martorell.

El Parc Dalmau és un espai natural amb jardins i boscos mediterranis, de pins pinyers i alzines, que va dissenyar l’arquitecte Jeroni Martorell dins el projecte d’urbanització del bosc de Can Pelano desenvolupat durant la dècada dels anys 20 del segle passat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *