Les obres de Sant Pere mantindran el carrer tallat durant un mes

L’Ajuntament ha enviat una circular informativa detallant les afectacions de mobilitat derivades de l’inici de les obres de reforma integral del carrer Sant Pere, que comencen avui. En aquesta primera fase, els treballs es concentraran a la part baixa del carrer, en el tram entre Anselm Clavé i Jovara, que estarà tallat a la circulació durant aproximadament un mes. Els veïns que tinguin aparcament amb gual podran obtenir una autorització d’aparcament gratuït a les zones blaves de Calella, que s’haurà de sol·licitar a les oficines de Gestvia.

Primer dia d’afectacions per les obres de reforma del carrer Sant Pere, que han començat a la confluència amb el carrer Anselm Clavé. En aquest punt s’ha reprès el projecte que s’havia fet carrer Bruguera en amunt i seguirà els mateixos criteris: renovació dels serveis soterrats (pluvials i clavegueram) i la reurbanització superior a un sol nivell.

L’àrea compresa entre els carrers Anselm Clavé, Jovara, Ànimes i Sant Joan ha quedat tallada al trànsit. L’Ajuntament ha informat a través d’una circular de les compensacions per als veïns que tenen aparcament als carrers afectats.SANT PERE NOTA OK WEB 20230123

Poden demanar a Gestvia una autorització gratuïta per aparcar a les zones blaves de Calella durant el mes en què s’allarguin els treballs, a comptar d’avui dilluns 23 de gener. Així mateix, s’ha col·locat senyalització vertical al llarg del carrer Sant Pere prohibint l’estacionament entre Jovara i Bruguera.

Un cop finalitzi aquesta primera fase, el projecte d’obres continuarà Jovara en amunt fins arribar al carrer Bruguera. Es contempla la substitució de la xarxa de clavegueram i pluvials, i també la reurbanització superficial, que passarà a ser d’un sol nivell amb pilones que delimitaran el pas de vianants. Se suprimiran totes les places d’estacionament que hi havia disponibles. Així es completarà el projecte que es va iniciar el 2021.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *