Amor: “Estem treballant per recuperar l’ARTS d’Estiu”

L’Ajuntament de Pineda de Mar està decidit a recuperar l’ARTS d’Estiu. L’alcalde Xavier Amor ho ha dit avui en una entrevista a LA CIUTAT, on ha fet un breu relat dels fets que van desencadenar en la cancel·lació del festival a poques setmanes per a la seva celebració i quan ja s’havien venut milers d’entrades. Ha explicat que els va faltar temps per atendre els requeriments de Costes, l’administració competent sobre els terrenys on es feia la instal·lació i que n’havia de donar l’autorització expressa. Aquesta mai va arribar i, un dels motius, disconformitats sobre l’informe d’impacte acústic que havia d’adequar-se a la normativa i així donar resposta a les demandes del veïnat proper a la Platja dels Pins, queixosos dels sorolls fins altes hores de la matinada.

L’alcalde ha dit que, des del minut zero, Ajuntament i organització de l’ARTS d’Estiu treballen perquè hi hagi edició del 2024 i s’asseguri la continuïtat d’una de les propostes musicals i artístiques de més nivell i populars de tota la comarca.

Estem treballant conjuntament amb l’organització per recuperar l’ARTS d’Estiu. Resumint-ho, el festival se celebrava en un espai no municipal sinó de Costes, que ens ho havia d’autoritzar expressament, i no ho va fer (…) Ens va faltar temps. Nosaltres anàvem complint amb tots els requeriments, però la Generalitat ens demanava anar-los complementant les peticions.

Amor ha explicitat que es contempla aplicar totes les mesures necessàries per “evitar molèsties i queixes”, referint-se a les reclamacions que gent del veïnat de Bellamar va fer arribar al Síndic de Greuges per música alta entrada la matinada, després dels concerts. “Ja veurem el format i l’emplaçament”, ha apuntat l’alcalde de Pineda de Mar, deixant en l’aire un possible canvi d’ubicació del festival, que en els últims anys s’havia celebrat a la Platja dels Pins, amb una gran infraestructura que es complementava amb una àrea de restauració i paradete.

A continuació pots recuperar l’entrevista íntegra a l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor:

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Emili ha dit:

    Per què no parla de la pujada desmesurada d’un 25 per cent de rebut les l’IBi de l’any que ve ? S’han parat a pensar que això serà inassumible per moltes famílies ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *