L’Espai Caixa pretén el bar del Mercat Municipal

mercat municipal

El bar del Mercat Municipal ha abaixat la persiana. Els responsables de la tasqueria que hi funcionava es traslladen i no s’hi veu cap moviment que indiqui una pròxima reobertura. Però ja té pretendent. L’Espai Caixa s’ofereix a fer-se’n càrrec per garantir el servei durant les estones en què els seus associats es reuneixen a la sala annexa, on abans de la pandèmia hi feien balls i altres activitats. Esperen tornar-hi entrar ben aviat, quan les mesures de seguretat ho permetin, i ampliar les propostes que hi realitzen. Mentrestant, aprofitaran el bon temps per fer-les a l’aire lliure.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Josep Maria Granyó, president de l’Espai Caixa, ha confirmat la voluntat d’explotar el bar de l’equipament comercial i arribar a convertir-lo en un centre integral per a la gent gran, socis o no de la seva entitat.

Fa temps que tenim molt d’interès a fer més activitats al Mercat Municipal; i entre elles, si convingués perquè no hi ha ningú, fer-nos càrrec del bar. Hi hauria vinculació entre les activitats i el servei del bar (…) Seria per a la gent gran, socis o no de l’Espai Caixa. El nostre objectiu més ambiciós per al Mercat seria convertir-lo en un centre integral per a la gent gran.

La pandèmia va paralitzar tota l’activitat que s’estava fent a l’Espai Mercat. Organitzada per la gent gran, bàsicament balls amb música en directe i partides d’escacs i tennis taula. Les han traslladat a l’aire lliure aprofitant el bon temps, i seguint totes les mesures de seguretat sanitària. Granyó ha explicat que no les poden totes fer a la seva seu de Bartrina i que el futur passa per buscar espais alternatius.

La Caixa podria fixar limitacions i hem de pensar que nosaltres tenim un espai tancat. Fins ara ho hem pogut compensar fent activitats al passeig, però potser hem de valorar la necessitat de tenir un recinte com l’Espai Mercat.

El president de l’Espai Caixa té previst reunir-se en les pròximes setmanes amb els responsables municipals per acabar de concretar la programació d’activitats que tiraran endavant, convençuts que la Covid-19 no els pot aturar. “Sabem que depèn de l’evolució de pandèmia, però no ens pot frenar. Hi haurem de conviure i no ens toca altra cosa que espavilar-nos”, ha dit Granyó.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *