[AMPLIACIÓ] Ja es coneixen els candidats al Premi Ciutat de Calella 2017

Dos en categoria individual i tres per a entitats, que opten a ser reconegudes per la seva trajectòria o repercussió que tenen en la societat calellenca. Aquest migdia s’han fet públics els noms.

Els candidats individuals són Jaume Pruna, el president del Grup Pa, Vi i Moltó; i Jordi Feliu, músic i compositor calellenc. En la categoria d’entitats, els candidats són Amics de la Poesia, que organitzen els Jocs Florals; el Club de Futbol Calella que aquest compleix el centenari de la seva funció, i l’Equip de Suport d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el PADES, que dóna resposta professional i humana a pacients en l’etapa final de vida.


jaumeprunaflamacanigoJaume Pruna
s’ha assabentat de la nominació per la premsa; tot i que no sap qui l’ha proposat com a candidat pel Premi Ciutat de Calella es mostra agraït.


photoTambé n’hem pogut parlar amb Jordi Feliu. Aquí podeu escoltar la seva valoració inicial, que s’emet avui a l’info Vespre.

Tot just ahir va finalitzar el termini de presentació de candidatures. Aquestes cinc entren a la fase final de votacions, que s’allargarà fins el 14 d’abril. Es podrà votar cada dia a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça i a l’Ajuntament de Calella. Hi haurà urnes itinerants que s’instal·laran al Teatre Orfeó Calellenc, al Casal l’Amistat i al carrer Església amb Mates i Rodes.

Els guardonats amb el Premi Ciutat de Calella 2017 de votació popular es donarà a conèixer la nit del 22 d’abril, dissabte, en una gala que tindrà lloc a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat