Amplien el dispositiu de recerca de la dona desapareguda dissabte passat a Pineda de Mar

Continua activat un ampli dispositiu per trobar la veïna de Pineda de Mar que va desaparèixer dissabte passat a la sortida de l’ambulatori de la població, quan anava acompanyada del seu espòs. Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat de Catalunya i voluntaris de Protecció Civil estan pentinant la zona d’Hortsavinyà i el Montengre amb l’ajuda d’unitats canines, a partir de les pistes que han anat recopilant aquestes últimes hores. També s’està fent la recerca per aire amb un helicòpter que està sobrevolant tot el sector.

Es tracta de Justina Muñoz Barba, de 68 anys i veïna de Pineda de Mar, i pateix demència senil.

Se la va veure a Malgrat de Mar hores després de denunciar-ne la desaparició: les càmeres de seguretat de la benzinera Cepsa la van captar caminant en direcció a Pineda. L’endemà diumenge va prendre un café en un bar de la Plaça Espanya de la població veïna, on va parlar amb un cambrer i li va demanar una cigarreta. Per la família això és un indici que no portava diners.

Altres testimonis l’haurien situat a Calella i també en direcció a Hortsavinyà, on s’han fet rastrejos amb les unitats canines dels cossos policials.

Quan va desaparèixer anava vestida amb un jaqueta de color morat, botes altes de color gris i un mocador de coll.

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Elena Civera ha explicat que han estès la crida per localitzar-la a les ciutats de Barcelona -on residien- i a Gavà, on hi tenen part de la família. També ha detallat en quines circumstàncies va desaparèixer i s’ha mostrat preocupada pel seu estat de salut.

“Portava uns dies bastant bé. Dissabte va sortir a passejar amb el meu pare i en passar per l’ambulatori va entrar per anar al lavabo. La va deixar a la sala i en sortir ja li van dir que havia marxat i per les càmeres es veu (…) Té la tensió alta i diabetis, i últimament tenia molta gana. Per això pensem que ha hagut d’anar a demanar menjar. No creiem que hagi agafat el tren si no tenia diners, ella mai hi pujava sense pagar”, ha comentat la filla de la desapareguda.

En el moment de la desaparició portava una bossa de plàstic blanca amb quinoa. Creu la seva filla que pot ser un element que ajudi a localitzar-la. “A la benzinera encara la portava i si algú es troba la bossa amb quinoa, que no és un producte molt habitual, pot ser que això ens faci arribar a ella”, ha explicat.

Qualsevol informació que es cregui pot ajudar a localitzar la veïna de Pineda de Mar s’ha de facilitar a la policia local (93 762 96 00), o al telèfon que ha posat a disposició la família, que és el 653 973 528.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *