La cervesa Ermitana ha estat seleccionada per estar al Barcelona Beer Festival

Abans de complir un any de vida, la cervesera La Montnegre serà present a un dels festivals cervesers més importants del sud d’Europa, amb la seva primera creació.

A3_bbf17_LaMontnegreEl Barcelona Beer Festival, més conegut com el BBF, ja arriba a la seva sisena edició, consolidant-se com un punt de referencia mundial de trobada de professionals i afeccionats a la cervesa. L’Ermitana de La Montnegre ha estat seleccionada per ser servida entre les 450 millors cerveses d’arreu del món que es podran beure durant els dies 24, 25 i 26 de març a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Pere Badalló, un dels socis de La Montnegre, explica què suposa per a ells tenir aquest honor:

Els socis de La Montnegre es van inscriure amb més il·lusió que convicció al festival, i la seva sorpresa va ser majúscula quan van comunicar-los que havien estat seleccionats. Ara l’Ermitana serà una de les cerveses que podrà tastar la gent que assisteixi al certamen. Pere Badalló n’ha explicat el seu funcionament.

LaMontnegre_BiNLa Montnegre és una cervesera artesana nascuda entre Calella i Canet de Mar el maig de 2016 creada per tres apassionats per la cervesa artesana. El seu objectiu és abastir l’Alt Maresme i la resta del món amb cervesa de qualitat fortament lligada al Montnegre i als projectes que l’envolten.

L’Ermitana és la primera cervesa artesana de La Montnegre. És una American Pale Ale, lleugerament llupolada, amb notes cítriques i de fruita tropical i un toc de crosta de pa. Lleugera i fàcil de beure, amb una amargor final que persisteix de manera agradable.

Es destinen 20 cèntims per cada ampolla venuda a la reconstrucció de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda, al massís del Montnegre i que rehabiliten els Amics Escoltes del Montnegre.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Pere Badalló, emesa a l’Info Vespre

BBF-logo

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *