Aquest cap de setmana arriba Moments de Flors

Moments de Flors 2015 a l'Espai Mercat

Aquest proper cap de setmana arriba a Calella una de les activitats més esperades i consolidades durant el mes de maig: el Moments de Flors i l’Exposició de Roses de Catalunya a Calella i l’Exposició de bonsais.

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, ha explicat en una entrevista al Bon Dia que l’exposició de roses és un esdeveniment consolidat i històric ja que enguany celebra la seva 49 edició. Recordem que des de fa 3 anys va canviar el format i ja no és concurs sinó exposició. D’aquesta manera, i segons Buch, es fomenta la participació ciutadana. Tothom que dissabte a la tarda porti una rosa a la mostra, rebrà un roser de regal: “La gent que ens porti una rosa per exposar rebrà com a compensació un roser. D’aquesta manera fomentem la participació. És un esdeveniment consolidat i estem contents que sigui així”. 

Marc Buch ha destacat que el Moments de Flors complementa l’exposició de roses i permet obrir el patrimoni dels calellencs durant un cap de setmana amb la decoració floral de diferents jardins privats i també espais públics.

Els patis de cases privades que es podran visitar són: Can Saula, Can Llobet, Can Prat, Can Farran, Can Borràs, Can Bartrina, Can Marrè i Can Quadras. Es tracta de patis de cases senyorials de la ciutat.

Els espais públics que estaran decorats amb flors són el Far, els patis de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i el del Museu-Arxiu municipal Josep Maria Codina i Bagué i la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, i el claustre de l’Escola Pia del carrer Sant Pere.

Els encarregats de la decoració floral d’aquests espais són els membres de la brigada municipal de l’Ajuntament de Calella i de les tres empreses col·laboradores: Bancells floristes, Floristeria El Jardí i Garden Flora Decor.

L’horari per poder visitar aquests espais serà del dissabte a les 17h fins a les 20h i diumenge de 10 a 14h i de 17 a 20h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.