L’Ajuntament de Calella recupera l’espai de les antigues pistes d’atletisme

IMG_4996

El Club Nàutic de Calella ja no pot fer un ús privatiu de l’espai contigu a les seves instal·lacions, i que funcionava com a aparcament exclusiu per als seus associats. El tercer tinent d’Alcaldia i responsable de Territori, Jordi Sitjà, ha confirmat a Ràdio Calella TV que el consistori i l’entitat esportiva han arribat a un acord perquè els terrenys es recuperin pel poble. No hi ha prevista una actuació de forma immediata per donar-li sortida, si bé Sitjà avança que queda descartat establir-hi una zona d’aparcament.

Accés obert a l’espai de les antigues pistes d’atletisme, paral·lel al camí del cementiri. Fins ara estava restringit als usuaris del Club Nàutic Calella, que hi podien entrar per aparcar el cotxe obrint la tanca que en barrava el pas. Fa uns dies es va retirar.

En declaracions a Ràdio Calella TV, el tinent d’Alcaldia de Territori, Jordi Sitjà, ha confirmat que la mesura respon a l’acord amb l’entitat perquè l’Ajuntament recuperi l’espai municipal, dins el domini públic maritimoterrestre..

“Hem arribat a un acord amb els directius del Club Nàutic per recuperar l’espai que ocupava a títol privat. S’ha retirat la tanca fins al límit de la zona maritimoterrestre i alliberar així un espai públic municipal”, ha detallat Sitjà.

L’Ajuntament no preveu dur-hi a terme cap actuació en breu, en vistes a la celebració d’esdeveniments que afectaran el sector. En els propers mesos quedarà definida la seva utilitzat. Es descarta però habilitar-lo com a zona d’aparcament.

“Avui per avui la gent hi veu un passadís, entra i hi aparca. Però la solució de l’espai no passa perquè hi hagin cotxes, serà una actuació que encara està per veure però que sigui de servei a les persones”, ha puntualitzat.

Amb tot, l’obertura de l’accés a l’espai fa que, a dia d’avui, hi hagi vehicles aparcats al terreny.

El tinent d’Alcaldia de Territori ha indicat que el Club Nàutic i el departament de Costes treballen per adequar a normativa el conjunt de les instal·lacions.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. maria lluisa escrigué:

    m’agrada molt es espai de la ciutat enhora bona SITJA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat