Aquest dissabte les botigues de Calella surten al carrer

Imatge d’arxiu

Aquest dissabte 17 de juliol torna la Botiga al Carrer de la mà de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i l’Ajuntament de Calella. Una jornada pensada per dinamitzar el comerç local i donar sortida a l’estoc que acumulen els comerços després de mesos molt difícils.

La Botiga al Carrer és un reclam també pels veïns d’altres poblacions que aprofiten l’avinentesa per venir a passejar pels nostres carrers. En aquest sentit Josep Mª Gallart, president de l’Associació de Comerciants, ha explicat que quan van reformular aquesta edició la incidència del virus era baixa i que ara per ara, el que marca la Generalitat no afecta el comerç de proximitat.

Quan varem intentar reformular aquestes dates la incidència era molt més baixa que l’actual però vaja, apel·lem a la responsabilitat de cadascú. Des de l’ajuntament no ens han passat cap indicació de com ha d’anar el tema de la distància social. Nosaltres ens hem de basar amb els docs que publica la Generalitat i a dia d’avui les botigues podem complir amb els horaris i amb els aforaments al 70%. Ens basem amb el que marca la Generalitat que de moment no estan afectant al comerç de peu.

Per aquesta edició es torna a comptar amb les botigues associades a Calella Centre Comercial i amb les que s’hi vulguin afegir, i si es demana amb antelació des de l’ajuntament es proporcionen taules. A més, al carrer Sant Joan i a la cruïlla d’Església amb Cervantes, hi haurà les actuacions dels Dj’s House Delivery i Dj Deabeat Ortiz.

Hi han les associades que ja han comunicat la seva intenció de participar i després l’últim dia sempre hi ha alguna botiga associada o no que munten parada a última hora. El resultat el sabem un cop hem acabat. La Botiga al Carrer engloba tots els comerços que vulguin unir-se a la iniciativa. Al final serà tot el carrer Església, l’amenitzarem amb música a la zona de Sant Joan i a Església amb Cervantes. Qui s’hi vulgui afegir ho pots fer. El que demana muntar parada amb antelació, nosaltres li proporcionem taules a través de l’ajuntament.

La Botiga al Carrer d’aquest dissabte arrencarà a les 10h del matí i acabarà a les 21h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *