Torrent (Seguretat) replica el sindicat policial assegurant que l’oficina de denúncies té lavabo privat

Imatge d'arxiu

Que no està dins el local, com admet seria l’òptim si fos de majors dimensions, però sí restringit per als treballadors de l’Oficina d’Atenció Ciutadana compartida per la Policia Local i els Mossos, i també els de l’Oficina Municipal d’Habitatge. El tinent d’Alcaldia de Seguretat ha confirmat que de les vuit propostes d’actuació plantejades pel sindicat policial en l’informe que va fer públic divendres passat a Ràdio Calella TV, sis ja s’havien executat i que les altres dues estan en procés. Torrent ha negat mantenir una mala relació amb els representants del SAP, que diu van donar el vist-i-plau a l’obertura de l’oficina de denúncies per aquesta temporada d’estiu i amb les condicions actuals.

Torrent ha replicat les declaracions del portaveu del SAP que divendres afirmava que els agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra no tenien lavabo privat i havien de demanar fer ús dels que hi ha en establiments propers. En tenen, però a 15 metres d’on està ubicada l’oficina de denúncies, a la Plaça Vicenç Ferrer. És per a ús privatiu dels agents i dels treballadors de l’altre equipament municipal que està als mateixos baixos de l’edifici.

Té lavabo privat que dona ús a l’Oficina d’Habitatge, que és un local llogat, i a l’OAC. Els policies que hi treballen des del 2011 en tenen la clau. Si el local fos més gran seria òptim que estigués dins, però no és el cas. Està a uns 15 metres. Ells addueixen qüestions de seguretat, que es comparteixen i s’entenen, com no podria ser d’altra manera.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat ha confirmat que el SAP els va fer arribar una proposta d’actuació per adequar les instal·lacions i el servei que es dona a l’oficina d’acord amb la normativa actual. I també per garantir la seguretat dels efectius en l’actual context d’alerta antiterrorista.

En una entrevista a l’Info Migdia, Torrent ha dit que ja l’any passat es va fer una nova distribució interior de les instal·lacions per fer-les més confortables per als agents i els usuaris. Que en termes de seguretat se l’ha dotat d’un sistema de càmeres de vigilància, s’han col·locat vinils que han reforçat els tancaments exteriors i s’ha col·locat una nova pilona per evitar encastaments de cotxes. Ha admès que l’any passat es va espatllar l’aparell d’aire condicionat, però que el sistema hi és i funciona. Només hi ha dos punts que, per temps, no s’han pogut resoldre.

L’informe demana un total de 8 punts i d’aquests 6 estan complerts (..) L’únic que falta és la col·locació del terra antilliscant, que a principis de juny se’ns escapa i contemplem per més endavant; i salvar el graó d’entrada. Hem encarregat una rampa de posar i treure per fora el carrer que en disposarem en breu.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat ha volgut treure ferro a la denúncia feta pública pel sindicat policial, que entén vol fer visible així l’acció que duen a terme en representació dels treballadors. I ha negat tenir-hi males relacions. Ha explicat que amb el seu portaveu, Valentín Anadón, només s’hi ha reunit una vegada i que la trobada es va desenvolupar en un ambient cordial i normal, dins la lògica del que ha de ser la relació amb els sindicats.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, avui a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *