Aquest dissabte s’inauguren pessebres arreu de Calella

FOTO PESSEBRE CALELLA

S’acosten les festes nadalenques i un dels elements més característics són els pessebres. Demà s’inauguren per tota la ciutat diverses representacions del naixement de Jesús.

Al Museu Arxiu es podrà visitar el pessebre dissenyat i realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella, amb la col·laboració especial del Sr. Sebastián Carpintero. L’exposició estarà acompanyada d’una cantada de nadales del Cor de Veterans de Can Salom.

L’Associació de Pessebristes també inaugura demà la 28a Exposició de pessebristes i diorames. Serà a la Sala d’Exposicions del Casal l’Amistat.

El pessebre de la ciutat es situa aquest any a l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau i també al Centre Parroquial, al carrer Jovara. Hi actuaran la Coral l’Escarlet, el Cor de joves i el Cor d’adults de l’Escola de Música Can Llobet.

També es farà la primera representació del Pessebre Vivent amb la participació especial dels Armats de Mataró. Començaran a la plaça de l’Ajuntament i seguiran cap al Bisbe Sivilla, l’Església, Ànimes, Jovara, la plaça Vicenç Ferrer, Jovara, Escoles Pies i acabaran de nou a la plaça de l’Ajuntament.

El Grup Pa, Vi i Moltó són els organitzadors del pessebre vivent, que enguany s’allargarà mitja hora per evitar les cues i perquè la gent el pugui visitar amb tranquil·litat. Ho explicava el president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna.

“Una mitja horeta més. Ho allargarem una mica, perquè la gent vindrà amb més tranquil·litat i com que hi ha tantes activitats, aniran visitant”

Aquesta primera representació serà a les 20h de la tarda.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep María basuli escrigué:

    Vaig Fer de pastoret el carrer jovara.?es pot veure a Facebook Twitter Youtube?gracias.digueu-me com fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *