El Rancho Bonanza se suma a La Marató amb diverses activitats de contacte amb els animals

Imatge d'arxiu

Ofereix passejades amb ponies i amb carruatges tirats per cavalls, taller de pintura de ferradures i demostracions de doma, d’equinoteràpia i de volteig clàssic. La jornada solidària es farà aquest dissabte a partir de les 10 del matí, amb entrada al preu de 2 euros, gratuïta pels infants. Tota la recaptació anirà íntegrament destinada a la investigació sobre les malalties infeccioses.

El Rancho Bonanza se suma aquest any a La Marató de TV3 amb activitats que tindran un cost d’entre 1 i 2 euros. Hi podran participar nens i nenes a partir de 3 anys, i l’objectiu és que facin un gest solidari i, alhora, entrin en contacte amb els animals que hi ha a l’hípica.

Gerard Estebanell
, ha explicat que a partir de les 10 del matí els alumnes de l’hípica faran exhibicions de doma i es farà una demostració del servei de teràpies amb cavall i gos que també s’ofereixen des de l’hípica calellenca.

“Vindrà un nen que amb paràlisi cerebral i dos usuaris amb autisme per fer una demostració sobre la teràpia amb cavall i amb el gos, perquè la nostra intenció és també conscienciar i mostrar el treball que fem per al seu tractament (…) De quatre a cinc de la tarda farem una exhibició de volteig clàssic dels nostres alumnes, és a dir gimnàstica sobre el cavall. Es podran veure diverses figures al pas, al trot i al galop”, ha dit Estebanell.

El Rancho Bonanza està al quilòmetre 2,2 de la Riera Capaspre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *