Aquest diumenge es farà la dissetena edició de la Cursa de les Sis Hores de Calella

Font: Francesc Flotats

La Penya 100km organitza la prova de resistència que transcorrerà pel litoral calellenc. Es tracta d’una prova no competitiva, de sis hores de durada, que consisteix en completar el màxim de voltes possibles per un circuit tancat de tres quilòmetres, entre el pas a nivell del Passeig Manuel Puigvert i la volta del Far, al Passeig de Garbí. En acabar, els participants compartiran un dinar de germanor.

És una de les modalitats d’inscripció per a la cursa de les Sis Hores de Calella. Hi ha un tiquet només per participar en la prova i un altre que inclou també el dinar de germanor, al qual també hi poden acudir els acompanyants.

Aquest diumenge es farà la dissetena edició de la cita esportiva, plantejada com una trobada d’amics i afeccionats a l’esport.

“L’hora de sortida és a les nou del matí i s’acabarà a les tres de la tarda. La sortida serà des del pas a nivell i el circuir arriba fins al Far. Acostumem a ser els incondicionals de sempre, però al final s’apunten els que no l’han fet mai”, ha explicat Núria Ruiz, de la Penya 100km.

L’organització preveu un màxim de 50 inscrits.

La 100km de l’Alt Maresme, en l’aire

La Penya 100km és l’encarregada també d’organitzar la prova de resistència de l’Alt Maresme consistent en completar una distància de 100 quilòmetres en el menor temps possible. Ruiz ha explicat que les dificultats per finançar-la posen en qüestió que es pugui celebrar l’any vinent. “De moment no pinta molt bé, però veurem si es pot arreglar la qüestió del pressupost. Nosaltres som una penya que no té subvencions i amb el que recollim de les inscripcions paguem els obsequis que donem. Si falten diners s’ha de posar de la penya, i cada vegada baixen els ingressos dels socis”, ha explicat Ruiz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *