Segueix en directe l’entrega dels guardons del 44è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

44ConcursTeatre

Ràdio Calella TV retransmetrà en directe la gala d’entrega de premis que tindrà lloc aquest dissabte 19 de maig a les 22 h, en la qual Joventut Artística de Calella farà l’entrega dels guardons del 44è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella.

La vicepresidenta de Joventut Artística, Carme Horta, ha explicat com anirà la gala, a la qual assistiran les companyies teatrals, els membres de Joventut Artística i del jurat que han decidit qui seran els guardonats, així com una representació de l’Ajuntament de Calella.

En aquesta gala es farà un sopar i després es llegeix el veredicte del jurat i s’entreguen els premis a les companyies i als actors, actrius i directors que han guanyat. Venen les companyies, n’hi ha que en venen molts, n’hi ha que no en venen tants. Per exemple, de Gràcia venen 16 persones i hi ha un altre grup que només en venen dues.

En total, hi competeixen 10 obres, les que s’han representat durant les últimes setmanes al teatre Orfeó. S’entregaran tres premis de cada una de les següents categories: millor conjunt, millor director -que reben el nom de tres directors de Calella que havien sigut presidents de l’entitat: Joan Cordon, Francesc Feliu i Josep Vives-, millor actor principal, actriu principal, actor secundari, actriu secundària i el premi al millor muntatge, tots ells atorgats per part del jurat. També s’entregarà el Premi del Públic.

La gent quan surt de veure l’obra de teatre, diposita el paperet que els donem quan agafen l’entrada on han de votar del 5 al 10, el que a ells els ha agradat més. Després quan surten, tiren el paperet allà on els tenim tots, comptem tots els paperets que han votat, els punts que han obtingut, ho dividim pel nombre de persones que han votat i la mitjana que surt és la mitjana que té cada companyia. Després, al final de tot, mirem quina companyia ha tingut més votació.

Carme Horta ha destacat l’alt nivell de les obres que han participat al Concurs de Teatre Amateur d’enguany i la gran afluència de públic que ha assistit al teatre.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la vicepresidenta de Joventut Artística, Carme Horta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat