Els calellencs, de pont per Europa

La ciutat de Roma, una de les escollides pels calellencs per passar aquest pont
La ciutat de Roma, una de les escollides pels calellencs per passar aquest pont

El pont de la Constitució i la Puríssima arriba aquest any ocupant els dos dies centrals de la setmana com són el dimarts i el dijous. N’hi ha moltes possibilitats de fer festa entremig, persones que faran pont tota la setmana; d’altres que a l’inici, al mig o bé a finals de setmana.

La majoria de reserves que han fet els calellencs a Over Mistral són per a finals de la setmana que ve, un pont des de dijous fins diumenge per visitar ciutats europees com París, Londres o Roma, entre altres. Ho explica Albert Pedemonte.

Per tant, els afortunats que poden fer festa al llarg de tota la setmana que ve viatjaran a Costa Rica, a Nova York o el Japó, tal i com ha reconegut Pedemonte. Aquest any, molts calellencs han optat també per fer un creuer de 4 dies fent una ruta pel Duero. Un producte que ha dissenyat expressament l’agència de viatges calellenca.

I per als ciutadans que opten per fer desplaçaments per la península, Renfe ha reforçat amb més de 30.200 places addicionals els serveis de l’AVE i la llarga distància per aquest pont del desembre. En aquest sentit, els trens AVE de la línia Barcelona-Saragossa-Madrid compta amb més de 11.910 places de reforç. A més, entre Catalunya i Andalusia es posen en circulació 24 trens AVE especials per connectar amb Còrdova, Sevilla o Màlaga.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat