Aquest divendres arrenquen les festes de Nadal a Calella

llums

Fins passat Reis es faran diverses activitats tradicionals relacionades amb les Festes.

El primer acte serà divendres a dos quarts de sis, a la Plaça de l’Ajuntament, s’explicarà el «conte del fanalet». A continuació poden escoltar una entrevista a Sílvia Serra, que és qui explica el conte.

Tot seguit s’encendran els llums de Nadal, des de la mateixa plaça de l’Ajuntament. I el mateix divendres a les 10 de la nit hi haurà dues activitats més.

Una és la festa del voluntariat. Aquest any es farà a l’Espai Mercat i hi estan convidats tots els calellencs que participen voluntàriament en alguna entitat social, cultural i ciutadana.

I l’altre acte que també es fa a les 10 de la nit de divendres és una jam Session nadalenca al cafè de al Sala Mozart, amb la participació de Gorka Benítez al saxo, Rai Ferrer al contrabaix, César Martínez a la bateria i altres convidats.

El coordinador d’aquest festival és Juan Carlos Narzequian, i poden escoltar tot seguit l’entrevista sencera, emesa a l’Info Vespre

L’endemà, dissabte, hi haurà més activitats incloses en la programació de Nadal, com el conte «Story Time» que es farà a la Biblioteca, a càrrec de Kids & Us de Calella. I a la mateixa Biblioteca però a la una es farà la inauguració de l’exposició «20 llibres 20 imatges» de Foto Film Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat