L’Associació de Veïns Calella Centre es presenta en societat

Manuel García és el president de l'Associació de Veïns Calella Centre

Els membres de l’Associació de Veïns Calella Centre han organitzat per aquesta tarda un acte de presentació oficial adreçat a la ciutadania en general.

Després d’haver mantingut una trobada amb l’equip de Govern de Calella i amb els representants de la resta de partits polítics de l’oposició, l’Associació de Veïns Calella Centre es presenta als ciutadans avui a partir de dos quarts de vuit del vespre en un acte públic que es farà a l’Ajuntament Vell.

El president de l’entitat, Manuel García, ha avançat els temes que s’abordaran aquesta tarda. En primer lloc argumentaran perquè i per a què cal una associació de veïns a Calella i després centraran l’exposició en els tres eixos que volen treballar de cara al 2017 que són les zones blaves, l’ordenança de civisme i convivència i per últim, temes vinculats amb la participació ciutadana: “Primer de tot farem una explicació de perquè i per a què cal una associació. Perquè no n’hi ha cap a Calella excepte la dels veïns dels apartaments Codina. El més important és que els ciutadans estiguin organitzats per defensar i millorar la seva qualitat de vida”.

Els representants de l’Associació de Veïns Calella Centre també s’han trobat amb els membres de l’Associació de Veïns dels Apartaments Codina i en els darrers dies amb membres del Cercle Podem a la ciutat.

Ara, i segons Manuel García, la propera setmana es podria produir el primer contacte, la primera trobada, amb el comitè d’empresa de l’Hospital de Calella i posteriorment amb la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Sigui com sigui, en el decurs de la trobada d’avui, l’Associació de Veïns Calella Centre també explicarà els beneficis que pot reportar ser soci de l’entitat. Manuel García ha explicat que ja formen part de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya i això permetrà, entre altres, oferir assessorament en temes jurídics o legals a les comunitats de veïns, entre altres.

L’Associació de Veïns Calella Centre compta actualment amb una vintena de socis. Segons García de moment no es pagarà quota anual tot i que en un futur podria establir-se una simbòlica de 8 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *