Albert Torrent assegura la continuïtat del projecte del PDeCAT a Calella

Torrent i l’exalcaldessa Candini en el ple d’investidura del juny del 2019

El projecte del PDeCAT seguirà a Calella, a l’espera dels acords que es prenguin en el congrés que el partit celebrarà el pròxim mes de març a Tarragona. Així ho ha indicat el president local i portaveu del grup municipal, Albert Torrent, que reivindica el paper i el llegat que deixa la formació que històricament ha tingut presència a l’Ajuntament de Calella i, més recentment, al Govern Municipal sota el lideratge de l’exalcaldessa Montserrat Candini. En una entrevista a La Ciutat, Torrent ha anunciat que ell també fa un pas al costat i no anirà a llistes. Diu que tanca una etapa en la que ha posat per damunt de tot el servei als calellencs i calellenques.

Albert Torrent va entrar a l’Ajuntament de Calella de la mà de Montserrat Candini i diu que ha arribat l’hora de plegar. El president del PDeCAT i portaveu del grup municipal del principal partit del Govern, diu que el juny tanca etapa.

He fet el que tocava, aquest juny farà 12 anys que sóc regidor al Govern i 3 a l’oposició, per tant, 15 anys dedicats a Calella, i crec que la ciutat ja en té prou d’Albert Torrent. He fet tot el que creia per la meva ciutat, que és pel que em vaig presentar sense cap altra aspiració que ser regidor del meu poble. Aquí s’acabarà. Vaig començar amb la Montserrat Candini, a banda de la meva alcaldessa és una gran amiga, i sempre vaig dir que el dia que ella plegués, jo aniria amb ella.

Torrent ha explicat que continuarà a la presidència del PDeCAT de Calella, garantint la continuïtat d’un projecte polític en redefinició i que concorrerà a les municipals sota el paraigües d’Ara Pacte Local.

Reivindica el llegat dels Governs de Montserrat Candini i explica que la seva experiència es posarà a disposició de la candidatura d’Estimem Calella liderada per Enric Gómez, dins la qual s’integraran persones del partit.

És veritat que ell no se sent representat per nosaltres i és totalment respectable; però també entén que som un actiu molt important, que hem fet bona feina, i accepta el nostre recolzament tant d’idees, coneixement o persones.

Estimem Calella ha presentat Irene Vila, de l’executiva local del PDeCAT, com a integrant de l’equip de la candidatura per a les municipals del 28 de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *