Arriba el Nadal a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau

La Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau celebra el Nadal amb diversos actes litúrgics que comencen aquesta tarda a les 19 h amb la Missa del Pollet. Es tracta d’ una eucaristia de Nadal que s’adreça de manera especial a les famílies joves amb fills o filles petits. Just a la mitjanit d’avui es farà la tradicional Missa del Gall.
Les celebracions habituals es veuen alterades en horaris durant la propera setmana amb motiu del Nadal.

Segons informa mossèn Cinto Busquet, rector de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, demà dilluns a les 12 h es farà la missa de Nadal. Cal recordar que els dies 25, cap d’any i Reis no hi haurà la missa a les 10 del matí ni tampoc a les 19 h.

El dimarts 26, dia de Sant Esteve, es farà a les 20 h la Missa Llatinoamericana de Nadal.

El proper cap de setmana, dissabte 30 i diumenge 31 de desembre a les 20 h i 12 h respectivament es farà la Missa de la Sagrada Família. El diumenge 31 no hi haurà la missa vespertina a les 19 h ni tampoc l’anticipada de l’endemà a les 20 h.

Dimarts 2 de gener, dimecres 3 i dijous 4 es farà la missa habitual a les 20 h. De cara al divendres 5 de gener es farà la missa a les 9 h i no hi haurà la missa anticipada a les 20 h. En aquella hora la calvalcada dels Reis s’aturarà al portal petit i després de l’adoració a l’Infant, sortirà pel portal gran de l’Església.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *