L’alcalde desitja unes bones festes des de la plaça de l’Ajuntament

Des de la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Marc Buch s’ha adreçat als calellencs i calellenques en el tradicional missatge de Nadal. Amb la senyera al costat, i l’arbre de Nadal il·luminat, Buch ha desitjat unes bones festes i ha animat a participar en les activitats que s’han organitzat. Ha convidat a retrobar-se amb les persones estimades, com també a recuperar “el nen que mai hauríem d’haver deixat de ser” i seguir a l’Estela, la fada de la llum que ens guiarà pel Nadal a la ciutat.

L’alcalde Marc Buch ha recordat l’essència de Nadal a Calella: basat en la solidaritat, la cultura i el comerç. Ho ha fet des del bell mig de la plaça de l’Ajuntament. A peu de carrer ha animat als calellencs a col·laborar en les iniciatives nadalenques de la ciutat per mantenir viva la cultura, posant especial èmfasi en les campanades, que enguany es recuperen, i el campament reial. També ha animat a fer-se nous propòsits de cara a l’any nou, de manera individual i també col·lectiva.

És el tercer discurs de Buch com a alcalde de Calella, i el primer de la legislatura. En el missatge ha agraït la feina del govern, que té com a objectiu assolir una Calella pròspera i cohesionada.

M’agradarà molt poder-vos saludar al campament reial del Parc Dalmau, a la cavalcada de Reis o a la Festa de Cap d’Any que farem aquí a la plaça de l’Ajuntament. Per no perdre-us res us recomano que seguiu els consells de l’Estela, la nostra fada de la llum, que us guiarà per aquest Nadal calellenc. La trobareu on menys us espereu. Aquests són dies per muntar l’arbre, per fer cagar el tió, per compartir la taula i conversa, per prendre el raïm i demanar a l’any que està a punt d’arribar que sigui millor que aquest que deixarem enrere, o per abrigar-nos en família per sortir a rebre els Reis Mags d’Orient. Calellencs i calellenques us desitjo que tingueu un molt bon Nadal i un millor any 2024.

Podeu veure el missatge de Nadal de l’alcalde al portal de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *