Arriba la 26è edició del Cros Ciutat de Calella

sortida cros Calella 2017

El 26è Cros Ciutat de Calella és una prova que forma part del Circuit Maresmenc de Cros. Es farà el pròxim diumenge 17 de febrer a partir de les 10 del matí la zona esportiva de La Muntanyeta.

Com cada any i per les mateixes dates el Club d’Atletisme Calella organitza el Cros Ciutat de Calella. Una competició d’atletisme integrada dins del Circuit Maresmenc de Cros que compta amb 12 proves que van dels més petits, categoria sub8, fins a l’open i màsters; tant en categoria masculina com femenina. La prova es durà a terme a la zona esportiva de la Muntanyeta el pròxim diumenge. Començarà  a les 10h i s’allargarà fins al migdia, quan es farà un lliurament de premis.
En una entrevista a l’Info Vespre el president del Club d’Atletisme de Calella, Joaquim Noguera, va avançar com serà el circuit d’enguany, que preveu que duri unes tres hores.

Pràcticament repetim el mateix circuit de l’any passat. Serà dins les pistes d’atletisme i per l’entorn. Per tant, si ens situem dins el complex podrem veure tot el circuit. Començarem a les 10h amb la categoria cadet i a partir d’aquí s’aniran fent les proves per edats fins al sub8. A la una del migdia està previst el lliurament de premis. Per tant, seran unes tres hores d’una bona matinal de cros d’atletisme.

Des del Club d’Atletisme de Calella encara no saben quin serà el nombre total de participants, atès que les inscripcions encara estan obertes. Però preveuen una gran participació, tractant-se del penúltim circuit de Cros del Maresme.

Bé jo crec que pot anar bé, perquè tractant-se del penúltim cros es preveu que aquí hi hagi una bona quantitat d’inscrits. Perquè clar des del sub8, que són els més petits nascuts l’any 2012-2013, fins la prova màsters. Ha de venir bastant gent a córrer. I més sent un circuit com aquí Calella que pràcticament tot és allà mateix no t’has de moure de les pistes.

Les proves del Circuit Maresmenc de Cros finalitzaran el dissabte 23 de febrer a Pineda de Mar.

 

A continuació pots escoltar tota l’entrevista :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat