Juhé serà el cap de llista de Calella en Comú

Dies després de confirmar que tira endavant la candidatura de Calella en Comú, sense l’aliança amb Podem, aquest migdia a la ràdio s’ha produït l’anunci de qui encapçalarà la llista. Retorna a la vida política, però amb unes altres sigles, qui va ser alcalde de Calella durant el mandat 2007-2011. Josep Maria Juhé serà l’alcaldable dels comuns liderant el projecte que ha explicat va començar a treballar amb Sebastián Tejada (ICV) ara fa dos anys. Assegura que entoma el repte amb ganes i il·lusió, i amb voluntat de canvi profund per a la ciutat.

Josep Maria Juhé ha donat la notícia en els últims minuts de la tertúlia del programa La Ciutat. I ha posat nom als tres primers llocs de la llista de Calella en Comú.

Finalment em presento per Calella en Comú. Ahir vam fer una assemblea preparatòria de la llista i us puc avançar que el segon serà Sebastián Tejada i la tercera Anna Jiménez. És una noia que viu a Calella, que treballa en la industria editorial, una persona molt ben preparada i que ha col·laborat amb el Calella Film Festival de l’estiu.

Juhé ha admès que després de vèncer “els obstacles dels últims temps”, el projecte dels comuns a Calella està encarrilat i té vocació de canviar la ciutat “amb coses profundes”.

El proclamat alcaldable ha explicat que va mantenir les primeres converses amb Sebastián Tejada fa dos anys però que la decisió la va prendre fa poc.

Em vaig començar a sentir molt identificat amb el que Sebastián Tejada ha anat fent, amb la seva categoria personal i professional. Una persona conseqüent i molt treballador i m’hi vaig apropar per donar-li suport a ell. Però s’han anat succeint coses i la decisió final la vaig prendre fa dos mesos, no més.

Josep Maria Juhé també s’ha acomiadat de la tertúlia del programa La Ciutat, a la que hi participava setmanalment els divendres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *