Arriba la final pel Club Bàsquet Calella

Ens apropem a un altre interessant cap de setmana on l’equip de bàsquet pot assolir l’ascens o guanyar la lliga. L’handbol, que és líder, podria certificar l’ascens a falta de dues jornades pel final i els nois del tennis taula juguen a casa la fase d’ascens.

El Club Bàsquet Calella Fundació Miquel Valls afronta l’última jornada de lliga depenent d’ell mateix per assolir l’ascens a Segona Catalana. A més, si el Sant Feliu perdés el seu partit, els calellencs serien campions de lliga. En el cas que els nostres perdéssin, haurien d’esperar una derrota del Círcol i del Boet per assolir l’ascens. Els de Paco Garcia jugaran a Santa Coloma de Gramenet diumenge a les 17:45 h.

També diumenge i quasi a la mateixa hora, 17:30h, al pavelló calellenc jugarà la Unió Esportiva Handbol Calella, líder de la lliga, contra el Vendrell, últim classificat. Si els de Salva Puig guanyen i les Franqueses perd, els nostres seran equip de Lliga Catalana. Recordeu que mitjançant un doble canal podreu seguir en directe, a través de la web de Ràdio Calella Televisió el partit del bàsquet des de Santa Coloma, en prova pilot i el de l’handbol des del pavelló municipal.

També podreu seguir en directe a través de la nostra web els partits de la fase d’ascens del Termotur Calella de tennis taula. Els calellencs encara no coneixen els seus rivals, ja que el sorteig es farà avui divendres a la nit.
Els calellencs hauran de superar tres eliminatòries sense possibilitat d’error. El primer partit el disputarà demà dissabte a les 10:00h. Si guanyen, el segon partit es jugarà el mateix dissabte a les 18:00h. Si passen aquesta fase, el partit definitiu, seria el diumenge a les 11h del matí. Aquestes fases se celebraran la sala de joc del Club Tennis Taula Calella, a la Fàbrica Llobet-Guri.

Pel que fa a les noies del tennis taula, el Suris, jugarà el seu partit contra l’Oroso dissabte a les 11:00h.

Per la seva banda, les noies del volei de l’Escola Pia jugaran dissabte a Calella a les 17:00h contra el Sandor. Els nois disputaran el seu partit a la pista del Terrassa dissabte a les 20:30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *