La parella de refugiats acollits a Calella avança en el seu procés d’integració

volem_acollir

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Cindy Rando, ha dit que els dos joves refugiats que va arribar a Calella el febrer s’estan sentint molt ben acollits i acompanyats a la ciutat. Viuen en un pis cedit per la Fundació Hàbitat Solidari i del seu seguiment se n’ocupa principalment la Creu Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Calella.

Calella va ser la primera ciutat acollidora de Catalunya, rebent una jove parella de refugiats sirians, a qui ha ofert un habitatge on viure. Van arribar el passat mes de febrer i la seva integració a la societat calellenca s’està desenvolupant segons l’esperat.

“Seguim dia a dia la seva evolució, ens tenen al seu costat i sabem que poden contactar amb nosaltres si tenen qualsevol necessitat. Durant l’última conversa que vam tenir ens van dir que estan contents, que se senten ben acompanyats i que la ciutat els agrada molt”, ha comentat Cindy Rando, la regidora de Solidaritat i Cooperació, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

La regidora de Solidaritat i Cooperació va dir que no es preveu pel moment l’arribada d’altres persones refugiades, tot i que la Fundació Hàbitat Solidari havia posat a diposició dos dels immobles que gestiona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *