Jornada de portes obertes al Batxillerat i els Cicles Formatius de l’Escola Freta

Portes Obertes Escola Freta, arxiu

L’Escola Freta celebra demà dissabte jornada de portes obertes dels Cicles Formatius de Formació Professional i Batxillerats. Serà

El centre educatiu ofereix actualment tres línies de Batxillerat i diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. El cap d’estudis de l’Escola Freta, Manel Teodoro, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que durant la jornada mostren al públic les seves instal·lacions i alguns dels alumnes fan demostracions dels estudis: “El que fem és ensenyar les instal·lacions de l’escola, com funcionen els diferents cursos, des de les 10 del matí i fins a la una del migdia. Alguns alumnes també fan demostracions. Oferim tres línies de Batxillerat i els cicles formatius de grau Mitjà i de grau Superior. Del mitjà tenim Gestió Administrativa, Farmàcia i Parafarmàcia i Cures d’Infermeria. Del grau Superior tenim Educació Infantil, Administració i Finances i Higiene Bucodental”.

El termini per fer les preinscripcions pels estudis de batxillerat i de cicles formatius de Grau Mitjà és entre el 16 i el 24 de maig. En el cas dels cicles formatius de Grau Superior és entre el 25 i el 31 de maig. La jornada de portes obertes de demà dissabte es farà entre les 10 del matí i la una del migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *