Jornada de portes obertes al Batxillerat i els Cicles Formatius de l’Escola Freta

Portes Obertes Escola Freta, arxiu
Portes Obertes Escola Freta, arxiu

L’Escola Freta celebra demà dissabte jornada de portes obertes dels Cicles Formatius de Formació Professional i Batxillerats. Serà

El centre educatiu ofereix actualment tres línies de Batxillerat i diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. El cap d’estudis de l’Escola Freta, Manel Teodoro, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que durant la jornada mostren al públic les seves instal·lacions i alguns dels alumnes fan demostracions dels estudis: “El que fem és ensenyar les instal·lacions de l’escola, com funcionen els diferents cursos, des de les 10 del matí i fins a la una del migdia. Alguns alumnes també fan demostracions. Oferim tres línies de Batxillerat i els cicles formatius de grau Mitjà i de grau Superior. Del mitjà tenim Gestió Administrativa, Farmàcia i Parafarmàcia i Cures d’Infermeria. Del grau Superior tenim Educació Infantil, Administració i Finances i Higiene Bucodental”.

El termini per fer les preinscripcions pels estudis de batxillerat i de cicles formatius de Grau Mitjà és entre el 16 i el 24 de maig. En el cas dels cicles formatius de Grau Superior és entre el 25 i el 31 de maig. La jornada de portes obertes de demà dissabte es farà entre les 10 del matí i la una del migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat