Arriba la sisena edició del festival de música i dansa a benefici de l’AVAH

L’Aula de Música Can Llobet i l’Estudi de Dansa Bilans, de Mercè Panosa, participaran aquest diumenge al Festival Artístic Solidari que organitza l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) amb l’objectiu de finançar els seus programes d’atenció sociosanitària. Es celebrarà a la Sala Mozart i les entrades es poden trobar a les botigues La Llopa i Regals Marina, a canvi d’un donatiu de 8 euros (5 euros per a menors de 6 anys).

Josep Puig, el president de l’AVAH, ha explicat que s’ha previst un espectacle amè i atractiu perquè en gaudeixin les famílies dels músics i dansaires que hi participaran.

Intervé l’Aula de Música Can Llobet amb tres corals: la jove, els de mitja edat i els adults, mentre que Bilans, l’Estudi de Dansa de Mercè Panosa, faran una dotzena d’actuacions de dansa amb alumnes del centre, de diverses modalitats. Els anirem intercalant per fer un espectacle que sigui entretingut.

Puig ha posat de relleu la importància que tenen aquest tipus d’iniciatives solidàries per garantir el bon funcionament i la continuïtat de l’activitat de l’AVAH. Assegura que els ajuts públics no arriben a cobrir el pressupost anual.

Necessitem, dit amb números rodons, aconseguir uns 75.000 euros perquè sinó no quadrem el pressupost. Ho fem amb donatius de particulars, empreses, alguna fundació, i muntant mil activitats durant l’any.

El president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital ha comentat que acostumen a recaptar a l’entorn dels mil euros gràcies a les donacions dels assistents al Festival Artístic Solidari.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Josep Puig, president de l’AVAH, al programa La ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.