Arriben a l’economat 2.100 quilos d’aliments del Gran Recapte de Sant Pol de Mar

El Banc dels Aliments ha enviat a Calella els 2.100 quilos d’aliments del Gran Recapte fet a Sant Pol de Mar. Se sumen a les més d’11 tones de productes com l’arròs, la pasta o llegums que es van recollir aquí gràcies a la col·laboració de set supermercats i una escola. Serviran per pal·liar la pobresa alimentària que pateixen persones i famílies que són usuàries dels serveis socials.

Paquets d’arròs i de pasta, pots de llegums i brics de llet. Són alguns dels productes recollits en el Gran Recapte de Sant Pol de Mar que el Banc dels Aliments ha portat a l’economat de Càritas Calella perquè se’n faci la distribució entre les persones i famílies que són usuàries dels serveis socials i que estan en situació de vulnerabilitat.

Des de l’entitat humanitària s’ha fet un agraïment a la seva homòloga santpolenca per la feina feta durant el cap de setmana passat.

Avui és l’últim dia per col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments, únicament per mitjà de donacions econòmiques. Es poden fer a través de la pàgina web granrecapte.com o per mitjà d’una transferència o ingrés a entitat bancaria al compte ES59 2100 5000 5402 0033 9765. També es pot enviar un BIZUM al 33596.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *