Aquest any sí, la fira de Sant Jordi se celebrarà al Passeig Manuel Puigvert

L’Ajuntament de Calella tornar a aposta per organitzar la pròxima edició de la Fira del Llibre i la Rosa al Passeig Manuel Puigvert amb motiu de la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril. El consistori ha informat que, si les condicions meteorològiques ho permeten, es muntaran les paradetes de llibres i roses, i també les carpes de les entitats locals, a primera línia de mar, en una ubicació molt més espaiosa que la plaça de l’Església. L’any passat havia de ser la primera edició amb el canvi d’emplaçament, però la pluja va obligar a traslladar la mostra a la Fàbrica Llobet-Guri. Des d’avui i fins al 6 d’abril els expositors interessats a participar poden tramitar la inscripció.

El 23 d’abril tornarà a celebrar-se a Calella la Fira de Sant Jordi i, un any més, l’Ajuntament ha obert el període d’inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin participar en la Fira del Llibre i la Rosa 2023.

Enguany, la Fira de Sant Jordi se celebrarà al Passeig Manuel Puigvert, potenciant l’ambient lúdic i festiu de la Diada de Sant Jordi. L’any passat havia de ser la primera edició al Passeig Manuel Puigvert, però el mal temps va fer traslladar la mostra la Fàbrica Llobet – Guri.

A més de les tradicionals parades de venda de llibres i roses, la fira també comptarà amb una àmplia oferta d’activitats i tallers durant tota la jornada. Una de les novetats d’enguany serà una gran ludoteca infantil, que promet ser una zona d’esbarjo per als més petits, així com també es representarà el Conte dels Gegants i es durà a terme l’entrega de premis.

La Fira del Llibre i la Rosa té com a objectiu dinamitzar el comerç local i fomentar la participació ciutadana en un esdeveniment destinat a promoure la cultura popular a Calella.

Els interessats tenen temps fins el 6 d’abril per presentar la sol·licitud al registre general de l’Ajuntament. Es pot fer telemàticament a través de la pàgina web calella.cat; adjuntant la documentació requerida. Podeu consultar-la clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *