Articles i llibres de segona mà per finançar projectes socials a Calella

Foto de família dels voluntaris del mercat solidari. Font: Facebook
Foto de família dels voluntaris del mercat solidari. Font: Facebook

Cap de setmana solidari a Calella, viscut amb dues activitats destinades a recaptar diners per a finalitats socials.

Una d’elles és ha estat Mercat Solidari de Segona Mà organitzat per l’Associació Cívica Capaspre. Amb tota la jornada es van recaptar 2.170 euros que es destinaran a la Fundació Hàbitat Solidari.

“El balanç és molt positiu. Estem molt cansats però eufòrics perquè ens proposàvem batre els 2.000 euros i els hem superat”, comentava Maria Antònia Pujol, presidenta de l’Associació Cívica Capaspre.

Just acabar el Mercat Solidari es va fer entrega de la quantitat recaptada al president de la Fundació Hàbitat Solidari, Jordi Sitjà. “Aquest mercat té dues funcions importants: recollir els diners, que són molt necessaris; però també posar el focus en la feina que fa la Fundació Hàbitat Solidari i donar-la a conèixer”, deia Sitjà.

L’esperit solidari de Calella també va quedar demostrat pels resultats de la Fira del Llibre de Segona Mà, en aquest cas organitzada pels Amics de la Biblioteca de Calella, voluntaris de Càritas i dels clubs de lectura. Es van vendre a raó d’un euro per llibre i la recaptació va ser 1.440 euros.

La jornada va estar amenitzada amb actuacions del grup de bastoners de l’Escola Carles Salicrú i de l’Escola de Dansa de la Fàbrica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat