ARTS d’Estiu munta un nou escenari en detectar problemes estructurals i de seguretat

Minuts abans que comencés el concert de Love the 90’s, ARTS d’Estiu anunciava per sorpresa que es veia obligat a anul·lar l’espectacle perquè s’havien detectat “problemes estructurals i de seguretat” a l’escenari principal del nou Espai Marítim que impedien celebrar-lo amb garanties. Això va agafar per sorpresa al nombrós públic que feia temps al Village i d’altres que tot just hi arribaven, alguns de lluny. L’import de les entrades s’ha començat a retornar aquest mateix dilluns, però la incidència encara no està solucionada. De cara als concerts de Niña Pastori i d’El Pot Petit -avui i demà- l’organització ha anunciat que s’habilitarà un escenari provisional.

En paral·lel a això, i segons informen en un comunicat que han difòs a través de les xarxes socials, s’està treballant a contrarrellotge per muntar un nou escenari principal que permeti gaudir de la resta de la programació. Hauria de servir per a l’esperada actuació de dimecres del cantant i compositor porto-riqueny Luís Fonsi, el creador del mundialment conegut Despacito.

En declaracions a l’emissora municipal de Pineda de Mar, el director artístic del festival, Xevi Gómez, ha assegurat que tenien totes les acreditacions de seguretat en regla però que han pres la decisió per “prudència”.

Els diners de les entrades de l’espectacle que es va cancel·lar s’han començat a retornaran pel mateix mètode de compra des del que es van adquirir les entrades (directament a la targeta o en efectiu al Village del Festival).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *