Lordi i Mike Farris, caps de cartell de la sisena edició del Calella Rockfest

El festival de música rock de la ciutat arriba aquest divendres i dissabte amb dos artistes premiats internacionalment encapçalant el cartell. Lordi va guanyar el festival d’Eurovisió l’any 2006 i Mike Farris el Grammy a Millor intèrpret de soul.

Ho ha explicat Jordi Puig, representant de Rock on the rocks, l’entitat organitzadora del festival.

Aquest any, tenim la sort de comptar amb una banda finlandesa el divendres, que són els caps de cartell que són els Lordi, que recomanem a la gent que vinguin perquè són molt divertits, l’any 2006 van guanyar el festival d’Eurovisió representant el seu país, a Finlàndia, amb un tema de hard rock / heavy metal que es diu «Hard rock hallelujah», l’espectacle visual és molt divertit. I dissabte tenim un músic americà, Mike Farris, que va guanyar el Grammy l’any 2014 a Millor intèrpret de soul.

El cartell el tanquen Nashville Pussy, Hellsingland Underground i Dry River el divendres i The Bell Rays, Electric Bous i Rocking Horse el dissabte.

En una entrevista a l’Info Vespre, Puig ha detallat les diverses modalitats d’entrades que es poden adquirir.

Encara hi ha entrades per la venda online a través de la web del Calella Rockfest, que l’entrada de dia són 30 euros, però si voleu l’abonament pels dos dies són 50. I si veniu el divendres o el dissabte presencialment a la taquilla, l’entrada de dia són 35 i l’abonament seria de 60.

El festival arriba enguany a la sisena edició. Puig ha explicat que cada vegada costa més porta grups de primer nivell, però ha destacat la seva voluntat de continuar organitzant l’esdeveniment.

Cada vegada costa més, perquè quan parles de festival, els grups ja t’estan esperant i ja representa que els catxets són una mica més alts. I estem parlant d’una música que no és multitudinària, sinó que està una mica acotada i les afluències tampoc són múltiples. És complicat compaginar el tema econòmic amb el tema qualitatiu, però nosaltres estem aquí per intentar-ho fer el màxim d’edicions possibles.

El Calella Rockfest obrirà portes aquest divendres 12 d’octubre a les 19h del vespre a la Fàbrica Llobet-Guri. Continuarà dissabte a partir també de les 19h.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jordi Puig, representant de Rock on the rocks.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *