Aspronis instaura els premis anuals de la fundació

La Fundació Aspronis homenatjarà als qui van ser presidenta i vicepresident de l’entitat durant més de 20 anys posant el seu nom als premis que entregarà anualment per reconèixer organismes o empreses implicats amb la missió que duu a terme en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Atorgarà els premis M. Dolors Oms i Robert Pujol. L’anunci es va fer en el decurs del sopar solidari celebrat la setmana passada a Lloret de Mar i en el qual es van recollir 11.990 euros que es destinaran a la compra de dispositius electrònics per a l’estimulació cognitiva de les persones d’edat avançada o en procés d’envelliment prematur ateses al servei de teràpia ocupacional de la Fundació.

La Fundació Aspronis reconeixerà la tasca de M. Dolors Oms i Robert Pujol, presidenta i vicepresident durant més de dues dècades, contribuint a la consolidació de l’entitat. Ara són membres d’honor del patronat. L’actual presidenta, Sandra Sauleda, va anunciar la creació dels premis anuals que portaran el seu nom i recordaran el seu compromís.

El Premi M. Dolors Oms es concedirà a l’organisme o empresa que destaqui pel seu compromís social amb la missió d’ASPRONIS. El Premi Robert Pujol distingirà l’organisme o empresa que doni oportunitats laborals a les persones que atén ASPRONIS, ja sigui per contractació directa de persones, o de serveis.

La Fundació ASPRONIS va atendre al 2021 al nord del Maresme i la comarca de la Selva més de 700 persones adultes amb necessitats de suport diverses i més de 1.500 infants en atenció precoç o en situació de vulnerabilitat, i les seves famílies. El propòsit fundacional rau en l’acompanyament de les persones que ho necessiten perquè tinguin més oportunitats de vida.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *