Assemblea nacional del PDeCAT per decidir si manté l’actual direcció

Encapçalada per la coordinadora general, Marta Pascal, i que compta amb l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, com a responsable de Relacions institucionals i amb la Societat Civil. Una setantena d’associats calellencs tindran dret a vot en l’assemblea que se celebrarà dissabte i diumenge al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

N’ha parlat el president local del PDeCAT de Calella, Marc Buch.

Un dels punts de l’ordre del dia és l’elecció de la nova direcció o fer confiança a l’actual; però es debatran altres temes de caire ideològic o de política municipal.

L’assemblea nacional haurà de decidir si s’integra a la Crida Nacional per la República que impulsa Carles Puigdemont, i que compta amb els suports del president de la Generalitat, Quim Torra, i de Jordi Sànchez. Una proposta política que busca ampliar la base del partit i participar a totes les cites electorals fins a la plena instauració de la República. Una proposta que a priori es veu amb bons ulls també des de Calella.

El PDeCAT s’ha de sumar al moviment per ser-ne un actor polític més però no per quedar-hi absorbit. És un moviment transversal que vol sumar, però el PDeCAT ha de tenir-hi veu pròpia. En tot cas, sumar i eixamplar la base és sempre positiu.

El PDeCAT celebrarà aquest cap de setmana la seva primera assemblea nacional, dos anys després de la seva creació. 2.000 associats podran participar en la definició del full de ruta que el partit seguirà a partir d’ara.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *