ATC avisa als seus associats de la presència d’inspectors d’hisenda

Dos inspectors d'Hisenda entrant en un establiment de Madrid

L’enviament d’un correu electrònic signat per la gerent de dinamització de l’entitat empresarial ha sigut motiu de polèmica per la seva publicació en diversos mitjans digitals nacionals. En ells es vincula aquest fet a la condició de Montse Cordón com a exregidora de l’Ajuntament de Calella. La presidenta de l’ATC ha admès en declaracions a Ràdio Calella TV que va ser un error adjuntar en la missiva l’acta que van aixecar una parella d’inspectors de la delegació especial de Catalunya de l’Agència Tributària a un establiment hoteler local.

Isabel Mallol, presidenta de l’Associació Turística de Calella, ha explicat que es va enviar el correu després que una parella d’inspectors aixequessin acta en un establiment de la ciutat, i que aquest ho comuniqués a l’entitat. Amb tot, reconeix que la decisió ha comportat que s’hagin fet públiques dades confidencials i, en això, admet l’error.

“Des d’administració s’ha reenviat sense reflexionar massa a tots els socis, i s’ha inclòs una informació confidencial com és una acta d’inspecció, cos que no s’hauria d’haver fet. Ens ens equivocat tots, com a ATC assumeixo també la meva responsabilitat”, ha dit Mallol.

La presidenta de l’ATC s’ha queixat a través de Ràdio Calella TV que l’Agència Tributària realitzi campanyes d’inspecció en plena temporada d’estiu, quan hi ha més volum de feina. “Ens venen a fer inspeccions quan és el moment de treballar i quan estem més ocupats. Només alertem que tothom tingui els papers preparats, la qual cosa no vol dir que aquí hi hagi frau fiscal, com s’ha arribat a dir”, ha afegit.

Mallol ha assegurat que es manté la confiança en la gerent de dinamització de l’ATC, Montse Cordón, de qui ha subratllat la seva actual desvinculació de l’activitat política municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *