Atropellament a l’estació de Renfe de Mataró

La circulació de trens de la línia R1 de Rodalies s’ha hagut d’interrompre aquest matí i durant aproximadament mitja hora per l’atropellament d’una persona a l’estació de Mataró. Ha ocorregut quan faltaven pocs minuts per les 11 del matí a la zona de sortida d’andanes, quan un comboi que circulava en sentit nord ha envestit una persona per circumstàncies que encara no es coneixen. Fins al lloc dels fets s’hi han desplegat diversos efectius d’emergències, entre ells, ambulàncies medicalitzades.

Diverses dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM s’han desplaçat aquest matí a l’estació de Renfe de Mataró per l’atropellament que hi ha hagut pels volts de les 11 del matí a la zona de sortida d’andanes, quan un comboi que circulava en sentit nord ha envestit una persona per circumstàncies que encara no es coneixen.

La circulació de trens ha quedat interrompuda entre les estacions de Mataró i Arenys de Mar durant aproximadament mitja hora, temps en el qual la mobilitat cap a Barcelona s’ha seguit fent amb normalitat. Així ho ha confirmat Rodalies de Catalunya a través del seu perfil a Twitter.

A aquesta hora, s’ha restablert la circulació de trens en els dos sentits. S’espera que el servei pugui recuperar progressivament la normalitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.