Les protectores paralitzen adopcions i acollides

caad maresme

El Decret d’Alarma per coronavirus ha paralitzat també l’activitat en les protectores d’arreu del país. Una situació que ha portat a fer que no es pugui ni adoptar, ni acollir gosses i gats, ja que el servei d’atenció al públic ha quedat totalment prohibit. Des del Centre Caní Pedracastell, lloc de referència per a les adopcions a Calella, asseguren que tot i que el centre està tancat, el personal habitual pot accedir-hi amb total normalitat i vetlla pels gossos que hi conviuen a la protectora. Això, adopcions també paralitzades per evitar desplaçaments i contactes innecessaris.

Anna Figueres, la responsable del centre caní, ha explicat que, tot i estar sota mínims,  els gossos estan molt bé i en perfectes condicions.

El centre està tancat al públic i treballem a porta tancada. Això si, els animals estan ben cuidats, com sempre. Al centre tenim molt d’espai i molts parcs d’esbarjo i tot poden sortir cada dia. Estan atesos i ben cuidats, l’únic que només podem accedir el personal habitual, i els voluntaris no poden venir.

De fet Figueres assegura, que aquí a l’Alt Maresme, des del decret d’estat d’alarma no ha incrementat el volum d’abandonaments. Com malauradament sí que ha passat en altres punts del territori, per una falsa rumorologia que assegurava que els gossos eren portadors del virus.

Durant aquests dies no hem incrementat en abandonaments, com sí que hi ha altres protectores que ho diuen, seguim amb el volum mitjà que teníem previ al confinament. De moment cap expert o persones amb criteris científics ha confirmat que el gos pugui transmetre la malaltia.

Les famílies interessades a adoptar, acollir o enmig d’un procés d’adopció, hauran d’esperar fins que passi el confinament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat