[Àudio] [Coblejant programa 100] La nostra història

pgm 100 coblejant web
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana expliquem, a través de sardanes, com ha estat la trajectòria sardanística de la Queralt i en Jordi fins a arribar a fer el Coblejant. Escoltarem sardanes que els han marcat com Record de Calella o La Maria de les Trenes, i també sardanes que han descobert tot fent el programa com Please, don’t stop de music, de Marc Timón.

A més, a la secció de Notíces explicarem les bases del 35è premi Ceret-Banyoles homenatge Manel Saderra i Puigferrer i el Concert homenatge a Francesc Juanola a la ciutat de Manresa. A la part final del programa s’incorporaran l’Eudald i en Jordi Rubio que també ens explicaran el seu pas per la sardana i quina és la seva funció al Coblejant.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat