[Àudio] [Coblejant] Programa 109: Poemari de sardana III

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana continuem amb la nostra visita a les sardanes que contenen un poema entre la seva música. Escoltarem sardanes de Pep ventura, Joaquim Alfonso, Jaume Torrents o Anna Fort, entre d’altres. I amb lletres de Joan Martí, Lluís Capdevila i Víctor Mora o Rosa Maria Marcó.

Al Traspàs de Cobla parlarem del nou primer tíble de la Cobla Montgrins i a la Secció de Notícies parlarem del nou treball de la Cobla Ciutat de Girona, en el projecte Fonoteca de Cobla, dedicat al compositor gironí Bonaventura Carreras. També explicarem quina és la Cobla encarregada de dur a terme els Concerts subvencionats per la Diputació de Girona. I a la secció de Novetats Musicals parlem del nou disc de la cobla Jovenívola d’Agramunt.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat