[Àudio] [Coblejant] Programa 114: La sardana de les dones

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Tanquem la setmana de les dones amb un programa dedicat a elles, escoltarem sardanes d’Anna Font, Anna Abad, Maria Mercè Navarro, Anna Serra, Montserrat Miró o Núria Garcia, entre d’altres. A les Curiositats Històriques parlarem de la primera tenorista de la història i al Traspàs de Cobla ens farem ressò del canvi de contrabaixos de la cobla Ciutat de Girona.

A la Secció de Notícies explicarem quines són les colles, cobles i agrupacions que representaran Catalunya a l’Aplec Internacional de Copehaguen i a les Recomanacions Sardanistes us proposem l’espectacle de Roger Mas per tancar la Capitalitat de la Sardana de Montblanc i el nou cicle de Cobla de l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *