La Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme arriba a la 20ena edició

Aquest any es celebra la 20ena edició de la rua del Carnaval de l’Alt Maresme, que desfila per Pineda de Mar i acaba a Calella. Des de la comissió ja s’han iniciat els preparatius.

Els organitzadors del Carnaval de l’Alt Maresme ja han iniciat els preparatius de la rua d’enguany que es farà el pròxim dissabte 9 de març. De moment, a falta de poc menys d’un mes, ja hi ha 24 comparses inscrites.

Xavier Batlle, tresorer de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme, ha explicat en una entrevista a l’Info Vespre, que esperen que aquestes inscripcions vagin en augment.

Aquest any portem unes 24 inscripcions, que això representa un total de 1.300 persones. Encara no està tancat i anem pel camí d’ampliar-ho.

Tots aquells que vulguin participar en la rua es podran inscriure fins el divendres 1 de març. El dia cinc es farà el sorteig de l’ordre de sortida.

En l’edició d’enguany, a banda de grups i comparses de Calella i Pineda, també vindran de poblacions com Mataró, Dosrius, Vilassar de Mar, Lloret o Blanes, entre d’altres.

La rua sortirà el dissabte 9 de març a les set de la tarda de l’avinguda Mediterrani de Poblenou, continuarà per l’avinguda Hispanitat, arribarà a Calella pel carrer Església i pujarà per Indústria, on finalitzarà la rua. L’entrega de premis es farà a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on posteriorment hi haurà la festa final amb un dj.

Pel que fa als premis, Batlle ha destacat que ja fa un parell d’anys que han canviat la distribució, separant les categories de carrossa i comparsa.

Ja fa un parell d’anys que vam introduir, que la puntuació de carrosses la fèiem a part. Perquè estàvem veient que ens trobàvem que hi havia gent que tenia una gran carrossa, però la coreografia no era tan espectacular. Llavors aquesta gent es quedava molt enrere. I vàrem decidir provar de fer, la puntuació de la carrossa per un part, que hi ha cinc premis de carrosses, i després hi ha l’apartat de persones que són fins a 20 persones i els que són de 21 en endavant.

N’hi haurà un total de 20 premis en la categoria de més de 21 participants i 5 premis en la categoria de menys de 20 participants. El gran premi és de 2.500 euros per la millor comparsa.

A continuació pots recuperar l’entrevista íntegra: 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *