[Àudio] [Coblejant] Programa 115: Mas Ros i els pobles de Catalunya

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana parlem de Francesc Mas Ros i la seva figura com a personatge mediàtic i ídol de moltes poblacions de tradició sardanista del segle passat. Mas Ros va compondre centenars de sardanes moltes d’elles dedicades a pobles, viles i ciutats d’arreu del país i en aquest programa en repassarem algunes.

En el Traspàs de Cobla eplicarem el canvi de tenores de les cobles Sabadell i, consegüentment, de la Maricel i a les Novetats Musicals repassarem les peces que es poden trobar en el nou volum de Fonoteca de Cobla de la cobla Ciutat de Girona, dedicat a Bonaventura Carreras.

A les Recomanacions Sardanistes us proposem el nou curs de Revesses en xarxa i l’exposició Músics de Festa ubicada a la Casa de la Sardana. Finalment, parlarem del Campionat gran de Catalunya, les seves dates i les colles que hi concursaran.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *