[Àudio] [Camelot]: “Els fills dels presos no han vist l’obra, però estan molt emocionats”

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda estrena la setmana vinent l’adaptació teatral del llibre “Abans ningú deia t’estimo”. El testimoni dels fills i filles dels líders independentistes empresonats: Anna Forn, Beta Forn, Laura Turull, Marta Turull i Oriol Sànchez. Obra que dirigeixen Josep Morell i Marta Morell i que comentem amb ells i amb els actors Pau Grèvol i Laura Morell, que encarnen els papers d’Oriol Sànchez i Anna Forn.

 

Pau Grèvol, encarna el paper d’Oriol Sànchez.

L’Oriol, per exemple, fa molta reflexió sobre el canvi que ell ha fet. En l’obra es veu com ha canviat el seu pensament després dels fets que ha hagut de viure. Ell no era independentista. A mi el que més em va sorprendre quan els vaig conèixer és que ells ja ho han passat. La conclusió a la que han arribat és que no poden estar tot el dia angoixats. Viuen amb això, saben que els seus pares són a la presó i ho han assignat com una cosa del dia a dia. Això em va impressionar”.

Laura Morell, fa el paper d’Anna Forn.

L’Anna Forn és la que ho viu més diferent perquè ella viu a Londres i ve molt poc a Barcelona. L’Anna també es porta molt bé amb tots, però ho viu des de la distància. Quan ens vam conèixer tots, ella no hi era perquè estava a Londres, i clar no vaig poder interactuar amb ella. Aleshores, jo encara estic més a l’expectativa perquè encara no ens hem vist en persona”.

Marta Morell, directora de l’obra.

No deixem d’intentar representar una cosa real, ho estan vivint, i el respecte que hem de transmetre, per mi, és una de les coses més complicades. Els tindrem allà asseguts a primera fila, i aquesta pressió és molt forta. Quan vaig llegir el llibre vaig plorar tota l’estona, però en canvi, quan hem començat a assajar no. Conèixer els fills em va canviar molt el punt de vista del llibre”.

Josep Morell, director de l’obra.

No hem volgut lligar res fins que no s’estreni. Volem veure com està l’obra i, a més, som molt exigents. Hi ha molta expectació. I volem portar-la pels llocs, però amb qualitat. Volem veure com surt tot i després ja anirem arreu”.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *